Сучасна школа стоїть на порозі великих змін. І завжди першими приймають удар на себе  початківці, бо саме з них починаються всі реформи. Тому пріоритетними напрямками в методичній роботі вчителів початкової школи є освоєння новітніх методик і технологій. Одним із аспектів Нової української школи, яка почне свою роботу у 2018-2019 навчальному році є використання інтеграції. Вчителі мають пристосовуватися до потреб дітей, розвиваючи їх всесторонньо, зацікавлюючи і заохочуючи до отримання нових знань і умінь, навчаючи застосовувати набуті знання на практиці. Тому 27 листопада на базі нашої школи пройшла практична частина методичного об'єднання вчителів початкових класів міста. Наша вчитель Михлич Аліна Станіславівна провела відкритий інтегрований урок за темою:
Математика. Додавання і віднімання одноцифрового числа до двоцифрового з переходом через розряд. Розв’язування задач.
Природознавство. Як змінюється восени життя птахів.
Учні під час уроку багато цікавого розповіли про птахів нашого краю і водночас розв'язували задачі, які за змістом продовжували тему уроку з природознавства. 
Це перші спроби наших вчителів працювати по-новому. Проте, експеримент виявився вдалим, учні задоволені, колегам сподобалось.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога