Акція "16 днів проти насилля"

     Найвищою цінністю будь-якої держави, у тому числі й України, визначається людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність та безпека. Тому пріоритетним напрямком роботи відповідних структурних підрозділів державних органів влади та громадських організацій є привернення уваги громадськості до актуальних для нашого суспільства проблем подолання насильства в сім’ї та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.
    З цією метою, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», в нашій школі були проведені різноманітні  заходи. Це і виховні години, і тренінги і зустрічі з представниками поліції, виставка малюнків і акція "Ці руки не для биття", під час якої учні на паперових долоньках писали, що руки потрібні для допомоги, для вітання, дружби, підтримки, праці тощо. Робота була спрямована на підвищення обізнаності учнів школи з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми, формування нетерпимого ставлення до насильства. 
    Діти активно включалися в роботу: обговорювали проблему насильства та агресії у сім’ї та серед однолітків, демонстрували знання своїх прав, які захищає Конвенція ООН про права дитини. 












Комментарии

Популярные сообщения из этого блога